Семейство 

Люта война за наследството на Жорж Ганчев

В семейството на покойния Жорж Ганчев в момента се води люта война за имотите му. Легендарният шоумен ни напусна на 19 август миналата година. Неговата съпруга Валентина Шишкова-Шуши и децата му не могат да си поделят имуществото му.

Те са решили първоначално да се отърват от любимата му къща във Владая. След продажбата на имота всички наследници ще си поделят сумата поравно.

Емблематичният палат на Жорж Ганчев е обявен за продан за 600 хиляди лева. Домът на някогашния политик и вечен кандидат за президент е със застроена площ от 390 квадрата. Към него има двор от 740 кв. м. Къщата е обзаведена с мебели, поръчвани от Европа и Америка. Разполага още със собствен параклис, огромна панорамна тераса, басейн. Но най-интересна е специалната стая за препарираните ловни трофеи на покойния Жорж Ганчев.

Но близките му определено не таят сантиментални чувства към имотите му. Приживе той сподели, че не би се разделил с нито един от имотите си, защото всички са му скъпи на сърцето.

Припомняме, че съобщение от финaнcoви кoнcултaнти стана причина за влошаване на здравословното му състояние.

Покойният политик закъса със здравето, след като научи, че от бaнкoвaтa му cмeткa липcвaла сериозна cумa, която е била отклонена незаконно, пише Ретро.бг.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 431 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook