Клюки от България 

Кобрата и Андреа се събраха! (Рекламен трик или ново начало? СНИМКИ)

Кубрат Пулев и Андреа са отново в любовна хватка, почти половин година след като се разделиха гръмко. Двамата дори снимат заедно рекламна кампания двореца Врана, където ги посрещна Негово Величество цар Симеон Втори. Той се прибра в България след кратък престой чужбина и приема в двореца шампионът по бокс.

Андреа, която е изключителна активна в социалните мрежи показа всеки един детайл от престоя си във Врана дори пусна обща снимка с Кобрата на която изглеждат видимо интимни. Андреа държи нежно ръката на бившия си или по-скоро настоящ мъж. Фотосът изчезна мистериозно от профила на блондинката няколко часа след като го беше качила. За фотосесията в България пристига Фотографът Тибор Голоб, с когото певицата често работи.

„За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални“, пише романтично послание фолкфурията под официалната снимка с Кубрат Пулев. Кадърът предизвика абсолютен бум в социалните мрежи, а под него заваляха въпроси какво се случва и дали отново са се събрали.

Пред вестник „България Днес“ певицата не потвърди, но и не отрече, че е подновила отношенията си с Кубрат. „В момента съм на снимки и не е удобно“, отговори лаконично Андреа.

Голяма част от почитателите на изпълнителката изразяват мнение под кадъра, на който тя позира с боксьора, че това е просто пореден рекламен трик.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook