Клюки от България 

Опитват се да изнудят Тото от „СкандаУ“ с 10 бона, а той заплашва с…

Тото от „СкандаУ“ не може място да си намери, след като отново хакери са тършували в личното му пространство. Изпълнителят на „Чужди усмивки“ търпи всички негативи от бързата си слава и най-вече острия си език, който за нищо не света не държи зад зъбите си, а това не се харесва на всички.

Хитоввата музикална звезда алармира, че някой се е опитвал за пореден път да влезе в профила му в Инстаграм. А реакцията на Тото е доста заплашителна към тези, които са посмели да направят това. Тото директно ги заплашва, че знае къде живеят.

„Спрете се вече, бе, колко пъти да ви казвам.“, заяви 29-годишният Йонислав. От публикацията му разбираме още, че това съвсем не е първия път, в който някой се опитва да му влезе в профила.

„Зор, не спряхте се значи. Зор да влезе на Тото в Инстаграма. И к’во ще видите толкова? Какво? Ще ми го вземете и ще кажете „Тото, дай 10 000 лева“? Знаеш ли кога? Ще си направя нов. Получавам кодове, IP-адресите ви и знам къде живеете вече.“, закани се на недоброжелателите певецът.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook