Клюки от България 

Жест: Асен Блатечки посвещава представление на Диляна Попова

След като в последните години се забърка в серия лични драми, Асен Блатечки реши да приложи богатия си житейски опит в театъра. Актьорът става режисьор на шеметната любовна комедия „Баща ми се казва Мария“, която ще посвети на своята половинка и майка на сина му – манекенката Диляна Попова.

Премиерата е насрочена за 29 март в Пловдив, а след нея спектакълът тръгва на турне из страната. Блатечки вече репетира усилено със звездите в главните роли – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Жанина Стоилова и Невена Бозукова-Неве.

Сюжетът се върти около пикантните проявления на любовта и сексуалните различия, а брилянтният хумористичен текст е дело на Иван Ангелов, бившият сценарист на Слави Трифонов. С „Баща ми се казва Мария“ Блатечки смята да повтори успеха на спектакъла „Жена ми се казва Борис“, който се превърна в хит още с първото си представление.

Асен вече има опит като режисьор с постановките на „Побъркани от любов“ и „Смях в залата“. “Много ми харесва да режисирам. Правя театър, в какъвто ми се играе и какъвто ми се гледа“, казва той. снимки:pr

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook