Клюки от света 

Кейт и Уилям в паника за децата (Училището на Джордж и Шарлот под карантина)

Дори кралското семейство на Британия не е подминато от обикновените житейски проблеми. Кейт и Уилям са силно притеснени за децата си, след като училището им бе поставено под карантина. Учебното заведение, в което учат принц Джордж и принцеса Шарлот е под карантина, а четирима техни съученици са изолирани със съмнения за коронавирус. Новината предизвика паника и в кралското семейство, а херцогът и херцогинята се готвят за отпътуване до Ирландия.

Двойката трябва да направи няколкодневно пътешествие до Ирландия, но тревогите за децата им може да се окажат приоритет. И най-малкото Кейт да си остане с тях у дома, а Уилям да замине сам, предвид неочакваната криза.

В момента съпрузите по никакъв начин не са коментирали новината, но техни приближени издават, че са загрижени като всички родители. И се надяват наследниците им да не са засегнати от вируса, както и техните връстници, които са проявили симптоми и са изолирани за изследвания, пише „Дейли мейл“.

Над 30 училища в Лондон са затворени, отменени са редица мероприятия, а някои компании са затворили врати, за да предпазят служителите си от заразата. Отменени са полети, транспортни доставки, туристически мероприятия, а освен това улиците на градовете все повече опустяват. Дори Лондон, който е един от най-динамичните градове в света, в значителна степен е засегнат от кризата с коронавируса.

Що се отнася до училището на Джордж и Шарлот, от дирекцията съобщили, че са се съобразили с мерките на правителството. Освен това става дума за изолирани случаи и децата са поставени под карантина в домовете си, докато се изясни състоянието им. От заведението обявиха, че всички родители са предупредени и от съображения за сигурност решили да затворят врати. А междувременно епидемията от коронавирус продължава да става все по-сериозна.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 27 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook