Клюки от България 

Жана Бергендорф пак му изпусна края

Певицата Жана Бергендорф не се дрогира напоследък, но въздържанието от наркотици се отразява зле на тялото ѝ – пише в. „Уикенд“. Откакто не употребява дрога, скандалната изпълнителка се тъпче с храна и дебелее със страшни темпове. Най-очевидно е напълняването ѝ в задника, бедрата и корема – отбелязва изданието.

Още когато бе в Къщата на „ВИП Брадър“, Жана Бергендорф сподели, че не употребява ли кока, не може без кльопачка. Белият прашец потискал апетита ѝ, а липсата му разваляла драстично формата ѝ. Онзи ден победителката от „Х Фактор“ бе засечена от папараците ни край тъмносин джип в курорта Лозенец. В паркираното пред аптека возило певицата редеше торби с покупки. Чантата изпълниха до краен предел багажника и Жана положи доста усилия, за да затвори капака му.

За да прикрие надебеляването си в баджаците и дупето, Жана Бергендорф се бе пременила с разширяваща се от талията надолу тъмна рокля. В този тоалет обаче не можа да заблуди никого – всички курортисти, зърнали поп звездата, си дадоха сметка колко се е ошишкала напоследък. Щом се справи с предизвикателството на багажника, изпълнителката остави колата си на аварийни светлини и пое паша към магазинче за тениски и сувенири. Оттам взе фланела с цинична картинка и с размер XXL.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 114 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook