Горещо 

В паника: Алекс Сърчаджиева се дрогира с успокоителни заради Ласкин!

Александра Сърчаджиева изживява едни от най-тъжните си коледни празници. Актрисата буквално се поболява заради критичното положение, в което се намира любимият й Иван Ласкин, чието състояние към момента продължава да е критично.

От известно време насам Александра взима много силни успокоителни, предписани с рецепта, от които на моменти изглежда дори леко неадекватна. Колегите на актрисата са много притеснени и за нея, и за Ласкин, за чийто живот, според последно тиражираните информации, лекарите продължават да се борят денонощно.

В момента той е настанен в реанимацията на ВМА, както потвърждават от лечебното заведение, откъдето обаче отказват да дават повече подробности.

Припомняме, че преди няколко месеца Иван Ласкин отново бе приет по спешност, само че във 2-ра градска болница с чернодробна недостатъчност, вследствие на припадък. Тогава Алекс Сърчаджиева буквално не беше на себе си от притеснение и отново прибягна до тежките успокоителни. На успокоителни водеше геройски и риалити формата „ВИП Брадър” заедно с Азис. Усмихваше се широко в моменти, в които със сигурност й се е искало да заплаче неудържимо.

При предишното приемане в болница, в отделението по гастроентерология, Иван Ласкин се нуждаеше от кръводаряване. Близките му търсеха рядката група А-, а първа кръв е дарила съпругата му Александра.

В средата на август пък, Иван Ласкин преживя огромна трагедия, която го срина – той загуби своя баща Славчо след кратко боледуване. До последно двамата не поддържаха близка връзка, което бе и една от мъките в живота на актьора. Неговите родители се развеждат преди години, а Иван е отгледан от бабите си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 401 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook