Клюки от България 

Обрат за нападението на маскирани срещу Фики! Стораро кръшкал с жената на…

Фики Стораро е бил нападнат от маскирани пред дома си заради интимна афера с гаджето на наркобос, пише „Уикенд“. Чалгаджията имал паралелна връзка с метресата, която започнала през есента.

Съпругата му Гюлджан подозирала за изневярата, въпреки че той отричал. Очевидно за забежката обаче се разчуло, защото Фики бил заплашван няколко пъти. След като обаче продължил да се вижда с момичето, наркобосът му пратил двама маскирани, които да го сплашат.

„Целта им не е била да го бият, а просто да го стреснат и да го накарат да престане да се вижда с момичето на шефа им, в противен случай щяха да му счупят краката.“, коментират в подземния свят.

Броени дни преди Коледа двама маскирани нападнаха Фики и съпругата му. На 20.12 около 20 часа двамата излизат от дома си, за да отидат на кино. Влизат в автомобила и секунди по-късно друг автомобил им пресича пътя. От него слизат двама маскирани, които започват да блъскат по стъклото на певеца.

Фики решава, че е шега и излиза да разбере какво става. Те го хващат и чак тогава той забелязва, че единия държи нож. Заформя се меле, но двамата се качват в колата и избягват.

„Фики се държи като баща си – непрекъснато флиртува с различни жени, и то семейни. Това, че му се роди син и се задоми, не го спря. В случая обаче ще има сериозни проблеми“, коментират в бранша.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 500 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook