Клюки от България 

Строителни измамници прецакаха Фики! Певецът взел цял оркестър, за да се нанесе в новия си дом, но там го чакала жестока изненада! (Вижте цялата история)

Павел Димов, брат на свързания в миналото със СИК крими легенда Атанас Димов – Купъра, отново се забърка в скандал, в който влезе и чалга певецът Фики Стораро, научи HotArena.

Димов, който чрез фирмата си „Ес Ейч груп” ООД е инвеститор в жилищна кооперация, която се строи от години, и в която са потънали парите на доста наивни канарчета, успял да пробута цял етаж от блока на собственика на известна столична автокъща. Срещу имотите Димов не е получил кеш, а два автомобила – един Мерцедес за жена му и едно Порше Панамера за него.

Собственикът на автокъщата набързо продал един апартамент на Фики, като му обяснил, че до месец всичко по него ще е завършено. След посочения срок, Стораро тръгнал да се нанася в новото жилище. Щастливият новодомец помъкнал със себе си цял цигански оркестър, който да огласи подобаващо събитието. Но каква била изненадата му, когато влязъл във входа пълен със строителни материали и работници. „Къде ще се нанасяш, бе? Тук ще се строи поне още 2 години“, попарил го един от майсторите.

Бесен Фики се обадил на продавача, за да си иска парите. Той пък от своя страна си поискал колите от Димов. Не се знае дали финалът на тази комично-драматична случка ще е щастлив за Фики Стораро.

Павел Димов е разследван от ченгетата затова, че продължава да предлага жилища и да търси пари от наивници въпреки, че въпросната кооперацията е незаконна. Тя няма акт 16. Няма и външни връзки. Поради силните подпочвени води сграда потъвала по 10 см. на година. Срещу брата на Купъра има подадени сигнали в прокуратурата и НАП.

Жилищната кооперация се намира на ул. Кръстова вада” в столичния квартал Хладилника. Според информационната табела поставена пред строежа първата копка е направена на 27 август през далечната вече 2008 г. Застроената площ трябва да е 2163 кв. метра, а изпълнител на обекта е строителна фирма „Вива 83” ЕООД.

Разследваният за измами Павел Димов е 39 годишен. Бивш служител на Министерство на отбраната. Справка в Търговския регистър показва, че той участва в 7 дружества. Освен със строителство пишман бизнесменът се занимава и с продажба на петрол, а дори и с опазване на горите.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 222 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook