Риалити 

Тайната падна! Ето кой мачо е Златният от „Маскираният певец

Повече от половината маски от „Маскираният песец“ са свалени и останаха шестима участници да се борят за победата. Сред тях най-анонимен си остава Златният.

В началото панелистите в шоуто смятаха, че зад тази маска се крие бизнесменът петко Димитров, след което пък стигнаха до заключението, че става въпрос за готвач. Посочиха се имената на Шеф Виктор Ангелов и Шеф Иван Манчев. А някои пък намериха прилика с хип-хоп сензацията Ицо Хазарта.

Ние ще ви предоставим нова възможност за размишления и ще покрепим тезата си с факти. Наши източници ни увериха, че зад маската на Златния се крие Сами Хоссни, който познаваме от участието му във „Фермата“, а сега е фитнес инструктор на голяма част от шоу звездите.

Със сигурност този участник не се занимава с музика и това си личи по фалшивото пеене. На последния лайф пък показа завидни спортни умения, като легна на земята и започна да помпа мускули с лицеви опори. С лекота, с която ги правеше, издаде своя спортен дух и умения.

Освен това, от уликите стана ясно, че е „живял с други хора, но е разбрал, че това е пълна лудница“. Склонни сме да вярваме, че визира участието си във „Фермата“, къдете делеше общ покрив с другите фермери и като заключение заяви, че не е неговото шоу.

Сами е щастливо обвързан, а такъв е и участникът в шоуто. Нека не забравяме, че Сами Хоссни е полубългарин – полу египтянин и е живял в много държави, както издадоха и уликите в шоуто. Определено Златният е най-мистериозният участник и затова събира зрителския вот и продължава напред. Макар да не пее добре, той успява да внесе колорит на сцената и това се оценява.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook