Риалити 

Азис хвърли око на Благо Джизъса, съветват Златка да му стегне юздите

Във всеки епизод от „Маскираният певец“ Азис ни изненадва с нова и провокативна визия, която не остава незабелязана и буди повече интерес дори от самоличността на участниците зад ефектните маски в шоуто.

Последната му визия, обаче, успя да внесе няколко въпросителни. Къдравият печем на Краля ан фолка е изкопиран от футболната звезда Благой Георгиев.

По всичко личи, че изпълнителят на „Хабиби“ си има нов мъжки фаворит и това вече не е Валери Божинов, а друга футболна звезда. Става въпрос за Благой Георгиев, който от доста време се подвизава със същата накъдрена прическа.

Тенът на двете звезди, които явно прекарват свободното си време в солариума, също го доближава до визия. „Все едно гледам Благо Джизъса“, пишат в социалните мрежи зрители на „Маскираният певец“.

Не са ни ясни отношенията между двете популярни звезди, но пък знаем, че жената на Благо – Златка, в миналото имаше сериозни проблеми с Азис и дори стигнаха до физическа саморазправа в една от чалготеките на Слънчака. „Май Азис е хвърлил око на Благо. Златка да го държи изкъсо, че току виж й го е отмъкнал“, шегуват се още в социалните мрежи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 49 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook