Клюки от България 

Ексклузивно: Веселин Маринов e в тежко състояние с COVID-19

Състоянието на певеца Веселин Маринов е доста тежко. Това съобщи самият той пред сайта „Площад Славейков“. Той се лекува в столичната МВР болница, след като едноседмичните опити вкъщи да победи заразата се оказали неуспешни.

Въпреки че говори трудно, естрадният любимец на няколко поколения отправи послание: „Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не вярват, да дойдат в болниците и да видят какво се случва тук и каква война се води. Да поздрави хората на този страшен фронт. Когато изляза, ще посветя шоу на тези хора, най-вече на медицинските сестри и санитарите, които денонощно бдят над хората тук. Възхищавам се на тези хора“.

Вече доста звезди паднаха в плен на коронавируса. Сред тях са поп фолк певецът Константин, актрисата Йоана Темелкова, рок изпълнителят Стенли, водещата Гала и нейната екранна партньорка Андреа Банда Банда, както и мъжът й Стефан и т.н. Братът на любимата Тони Димитрова – Йордан, пък изгуби битката с опасната зараза.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 1 737 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook