Клюки от България 

Скандално! Изгониха Шеф Токев от ресторанта му заради Гущеров!

Лятото на Шеф Андре Токев със сигурност не е било толкова лежерно и релаксиращо, колкото му се е искало. Кулинарният гуру с широка фенска маса у нас, трябваше спешно да премести хитовия си столичен ресторант.

Причината за изненадващата рокада се оказа Добромир Гущеров, който е и дългогодишен собственик на сградата, в която се помещава ресторанта, в която и навремето е живял комунистическия управник Антон Югов.

Тъстът на Светлана Гущерова е сключил доста изгодна сделка и е продал имота, в който от 2 години беше настанен ресторант „Андре“, а в плановете на новия собственик на сградата не влиза и ресторант, пише „Уикенд“.

Вместо да изпадне в професионална криза обаче, Андре Токев направи светкавичен ход и не се остави на обстоятелствата да го провалят. Новото място на изискания му ресторант е в сърцето на София, в непосредствена близост до парламента, зад бившия хотел „Радисън“, където пък години наред се помещата друг хитов сръбски ресторант.

Освен с новата локация на ресторанта си, топ готвачът е зает и със снимките на най-новото си предаване „Ловци на храна“. А междувременно стана и дядо, след като му се роди внучка Ема-Мари.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook