Клюки от България 

Скандално: Бивш брадър получи присъда! Вижте какво наказание получи реалити звездата!

Районният съд в Гълъбово осъди 35-годишния риалити герой Панайот Кючуков за незаконно организиране на хазартни игри, като му наложи мярка пробация, след сключено споразумение, което не подлежи на обжалване. Каква ще бъде точно пробацията на гълъбовския шоумен, все още не е ясно.

Според обвинението на прокурорите Пацата е създавал условия за залагания на покер в местно заведение. Набавил е необходимите за това условия – чипове, карти за игра, дори пластмасова черна кутия с механизъм за раздаване на карти.

Отправял и покани към свои познати за участие в хазартни игри, за които знаел, че са заинтересовани. Самият Панайот не участвал в залаганията. Устройвал игрите 2 пъти седмично от януари до юли 2017 година. Всеки от участниците трябвало да внесе паричен депозит, като сборът бил в полза на спечелилия, за сметка на загубилите.

Майката на Панайот, Нели, заяви преди процеса, че сина и не е правил нищо престъпно, просто е играл покер с приятели.

Славата на гълъбовския футболист Панайот тръгна от участието му в Биг Брадър, където преживя куп небивалици с Пеньо от Чирпан и тризначките Вяра, Надежда и Любов от Благоевград.

Пацата стана прототип на образа на Жоро Бекъма в шоуто „Пълна лудница“, в което Димитър Рачков често го представяше като обсебен от хазарта. Майка му Нели пък вдъхнови актьорите за образа на Мама Божка.

След това Панайот стана герой на различни риалити формати, без малко да се сдобие с телевизионна съпруга, готви в кулинарното шоу „Мама готви най-добре“, но цялата му славна биография не помогна да се отърве от обвиниелния акт на гълъбовските прокурори.

Източник: overnews.bg/

Facebook коментари
(Visited 1 443 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook