Горещо 

Арестуваха дъщерята на Борисов в САЩ

На 4-ти февруари Венета шофирала новият си Bugatti Chiron, пътувайки от Лас Вегас към Лос Анджелис. Евентуално от желание да провери максимално развиващата скорост или за да измине по-бързо пътя от 435 км, дъщерята на Борисов е била засечена от пътни полицаи да развива скорост от 393 км/ч. Това била и причината, тя да бъде арестувана.

Максималната разрешена скорост в Калифорния е 70 мили в час (113 км/ч.). скоростта, с която Борисова е шофирала е била 393 км/ч, което се равнява на 244 мили/час. Това е със 174 мили/ч повече от максималната разрешена скорост за движение по пътя, по който е шофирала българката.

Венета Борисова е била спряна и задържана в 10:30 местно време, като един час по-късно гаранцията и от $ 12 000 е била платена и е пусната на свобода. Автомобилът и в момента е със свалени номера и се намира на паркинга в полицейското управление в град Виктървил, който е в близост до Лос Анджелис.

Автомобилът, който Борисова е шофирала Bugatti Chiron е нов модел на френската марка суперавтомобили. Двигателят му има мощност от 1500 к.с, а максималната скорост, която достига е ограничена до 420 км/ч. Професионални автомобилисти твърдят, че автомобилът е способен да развие 491 км/ч. при сваляне на ограничението. Цената на този суперавтомобил е $ 3 000 000

Източник: topnews-bg.com

Facebook коментари
(Visited 16 368 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook