Клюки от България 

Ново 20: Никол Станкулова слиза от ефир, вдига сватба за 1 милион лева с богаташ и прави собствен бизнес

Синоптичката от Нова телевизия Никол Станкулова ще посрещне 30-ия си рожден ден на 8 август с нова фамилия. Дългокраката красавица стяга пищна сватба с гаджето си Теодор, син на собственика на Първа инвестиционна банка Цеко Минев, която е насрочена за началото на юли, твърди „Уикенд“.

Лятната сватба на Никол Станкулова все още е с плаваща дестинация – синоптичката и избраникът й се колебаят дали да не организират венчавката си на морето в курорта Свети Константин и Елена край Слънчев бряг или в София. Отсега обаче е ясно, че на бляскавото събитие ще присъстват поне 300 внимателно подбрани гости.

Организацията на венчавката е поета от самата Никол и майка й Елена, които лично съставят програмата на събитието.

Близки до синоптичката от Нова тв разкриват, че наскоро тя е летяла до Париж с родителката си, за да оглежда булчински рокли. Никол се колебаела между 3 сватбени тоалета, всеки от които е дело на виртуози в областта на висшата мода.

По мнение на нейни приятелки, видели снимки от пробите в парижките бутици, на Никол най-добре й стоял тоалет на ливанския топдизайнер Зухаир Мурад. Тя обаче предпочитала булчинската рокля от последната колекция на „Диор“, чиято цена надхвърляла баснословните 30 000 евро.

Според предварителните разчети сватбата на Никол Станкулова с Теодор Минев ще струва около 1 милион лева, като голяма част от разходите ще бъдат поети от бъдещия свекърът – банкера Цеко Минев. В цената на венчавката са калкулирани хонорарите на дузина музикални звезди от България, както и на гост-изпълнител от чужбина, чието име се пази в тайна. Васил Найденов, Лили Иванова, Белослава и Валя Балканска са само част от музикалните звезди, които ще забавляват 300-те гости на младоженците. На сватбата няма да се изявяват представителки на фолк бранша.

Никол Станкулова е получила предложение да се омъжи за гаджето си Теодор преди няколко месеца, когато двамата празнували 4 години от връзката си. По думите на нейни приятелки тя получила скъп годежен пръстен с разкошен диамант. Преди да се залюби с по-младия от нея Теодор, Никол не интимна с наследника на друг роден баровец – Ангел Ангелов, сина на боса на фирмата за замразени пилета „Градус“. Двамата даже бяха сгодени, след като живяха заедно 3 години преди да се разделят неочаквано.

По всяка вероятност след сватбата с Теодор бъдещата госпожа Минева ще напусне работата си като синоптик в Нова телевизия и ще подхване самостоятелен бизнес. За бъдещото й напускане подксказва привличането на манекенката Нора Шопова, която от началото на годината чете прогнозата за времето в сутрешния ефир на Нова телевизия. Според някои дори е възможно красивата Никол да е бременна.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 332 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook