Клюки от България 

Скандал! Замесиха Преслава в долна схема, рекламират опасен илач с нея, а тя…

Фолкпевицата Преслава стана жертва на фалшива реклама на продукт за отслабване. Името и снимките й обикалят Фейсбук и Инстаграм, без тя да знае или да е давала съгласие, пише „Телеграф“.

Без нейното знание Преслава рекламира изключително вреден коктейл за намаляване на телесното тегло. Продуктът носи името Chico Lite и твърди, че замества закуската или едно от храненията през деня.

Фалшивите реклами са публикувани из повечето социални мрежи, където обикаля снимка на Преслава с описание: „Вижте как станах кльощава и красива“ и линк, който препраща към сайта, от където може да се поръча продуктът.

Певицата обаче няма представа, че е негово рекламно лице. Още повече, че на рекламите тя не позира с шоколадовия шейк, а е избрана нейна снимка от профила й във Фейсбук.

Преслава в момента е бременна и всякакви подобни продукти определено са опасни за здравето й. Във форумите жени, които вече са опитали продукта, твърдят, че прекомерната му потреба води до анорексия и много други здравословни проблеми.

Тази година Галена също пострада от реклама на хапчета за отслабване. Точно както Преслава, тя също не подозираше за нейното съществуване. Певицата категорично отрече да е употребявала подобни продукти, а камо ли да ги рекламира и препоръчва на други хора, които имат нужда да отслабнат.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 220 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook