Клюки от България 

Гореща мълва! Рачков постави ултиматум на Мария Игнатова, блондинката трябва да му…

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново са гаджета. Дуото от „Господари на ефира“ отново живее заедно, а ултиматумът, който комикът е поставил пред невярната си половинка, е, че двамата имат бъдеще като двойка, ако тя му роди бебе, по възможност момиченце, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

След близо година раздяла тв водещите изживяха ренесанс в отношенията си и очаквано се събраха. Мария се върнала в дома на актьора с обещанието, че ще даде всичко от себе си, за да се радват скоро на бебе. Предпочитанията им клонят към момиче, защото и двамата имат синове от предишните си връзки. Скандал след „Капките“!

Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще „отреже“ главата на емблема на шоуто, заради… Двойката изкара заедно цели 8 години, през които често се носеха слухове за скандали, ревност и раздели.

През лятото на 2017-а Митко излезе с отворено писмо до медиите, с което заяви, че двамата са се разделили, като скриха истинската причина за края. Преди десетина дни Рачков и Игнатова се появиха в столична дискотека под ръка.

Барът е собственост на бившия мъж на Мария – Петко Димитров. Днес те отново са заедно, но ще видим до кога.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 1 839 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook