Клюки от България 

Ексклузивно! Деси Банова разкри ще вземе ли фамилията на Плевнелиев и хвърли бомба за раждането си!

Деси Банова се появи при Гала в широка розова рокля, заголвайки леко бедра. Все пак бременното коремче на бившата синоптичка изпъкваше, а тя без никакво притеснение започна да говори за личния си живот. Банова хвърли истинска бомка, като призна, че Росен Плевнелиев много държи да присъства на раждането, което пък е прието от нея със смесени чувства.

„Това е много хубаво и лично, но ми е странно. По филмите гледам как мъжете припадат. Той обаче много държи да присъства“, заяви тя.

„Не искам да мисля за раждане, нито къде, нито как, дай боже всичко да е наред. До 3-ия месец не трябваше да пътувам, сега може. Бяхме в Париж и имахмe страхотни преживявания. Имахме възможността да гледаме мач от Големия шлем на живо и да подкрепим Гришо“, призна Банова.

„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене”, разказа в студиото на „На кафе” Деси Банова, която чака дете от Росен Плевнелиев.

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци били ужасни.

„Това е най-сладкият период. Преди това ми беше много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, разказа Банова. И се пошегува:

„Този младеж ме мъчи още от сега”.

Деси се похвали, че дъщеричката й много добре приела новината за бременността й.

„Тя ми каза: „Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече”, разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя”, каза през смях Деси Банова.

„Бях готова на секундата с името на бебето, казах му го, той много го хареса. Представях си друго име от малка, ако имам син, но в онзи момент казах това име. Казахме на Йоанка и цялото училище на другия ден знаеше. Вярвам, че децата се раждат и тогава се случва майчината интуиция, която ще ни даде как да се казва, а понякога те се раждат с името. Не знам дали сега да не сменя това, на което сме се спрели, защото вече много хора го знаят. Много таблоиди писаха, че ще го кръстим на татко ми, което сигурно би го зарадвало много, там, където е в момента, но аз знам, че не е хубаво, защото поема кармата на този, на когото е наречено, а и на починал човек.. това не е хубаво“, призна Банова.

„Реших просто да подпишем. За мен най-важен е църковният брак. Бебето ще присъства като правим тържество, когато и аз мога да танцувам. Аз съм една от последните Банови. Ще запазя фамилията си, но ще взема и неговата“, каза още тя.

„Работата е нещо, на което много държа, защото много ме вдъхновява. Остава ми още малко, а после ще се върна, когато мога. Казаха ми наскоро, че есенните бебета били най-здравите, защото майките преди това били на море и са събрали много витамин Д“, пошегува се за край Деси.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 786 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook