Горещо 

Шок! Пребиха популярен певец пред кооперация в София

Певецът Ивайло Колев бе настанен в „Пирогов” с мозъчно сътресение след жесток побой, узна HotArena.

Той е бил нападнат и бит от няколко неизвестни до момента бабаити във вторник вечерта. Изпълнителят е бил причакан пред входа на кооперация в София и нападнат.

Така и не се съобщава причината за нападението, но едва ли е обир. От години в музикалните среди вървят пикантни слухове за красивия Ивайло. Смята се, че залага на атрактивния си вид, за да се възползва от заможни дами, доста по-възрастни от него. Възможно е това да е стигнало до ушите на някой рогоносец, който да е „поръчал” певеца, смятат в шоусредите.

Звездата на Ивайло Колев изгря с първото музикално риалити в България – „Стар Академи”, където се превърна в любимец на широката публика. След това той живя в чужбина, където се ожени за доста по-възрастна българка, но бракът му не потръгна. След завръщането си в България издаде песента „Моя“ в дует с Васил Найденов, който според слуховете доста харесвал мачото. По-късно Ивайло спечели конкурса „Бургас и морето“ с парчето „Вече знам“.

Наскоро певецът се завърна на сцената след близо 2-годишно отсъствие. Той записа баладата „Не като мен“ и обяви: „Песента е вдъхновена от моя личен досег с тази велика магия наречена Любов. Но не търсете конкретен човек. Това би било толкова прозаично! Тя е събирателен образ на всички онези дами, които са преминали през моето сърце и душа“, пише Уикенд.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook