Клюки от България 

Диляна Попова: Искам още деца от Асен

За ново попълнение в семейството мечтае моделката Диляна Попова. Красавицата споделя, че има огромно желание да роди още деца от любимия си Асен Блатечки.

Двамата имат момченце – Борил, който е вече на 5 години и се радва на любовта и на двамата си родители. А сега обмислят да му подарят още едно братче или сестриче.

Блатечки дълги години живееше на семейни начала с режисьорката Катерина Горанова, от която има и голяма дъщеря. Двамата се разделяха и събираха на няколко пъти, дори и след раждането на сина му от Диляна.

В крайна сметка обаче чувствата на актьора към моделката се оказаха по-силни и той избра да заживее с нея и синът им под един покрив.

„Асен е прекрасен баща. Най-важното е, че Борил е отгледан с много любов и от двамата.

Ние сме разумни родители, които знаят, как да му представят ситуацията така, че да не се чувства различен. Не съжалявам за нищо.

Готова съм за още деца. Това е най-хубавото нещо за мен”, споделя още Диляна пред светско списание преди няколко дни.

Попова и Блатечки изобщо не планират да се женят, пише „България днес”. Двойката не иска суматохи и шум около връзката си.

Затова са се отдали единствено на любовта си един към друг и на малкия Борил.

За да са далеч от вниманието и прожекторите, двамата дори заминаха за Австралия, а пътуването е сбъдната мечта на Диляна.

Двамата бяха в компанията на колегата си Калин Врачански, тъй като актьорите имаха турне там, а Диляна бе неотлъчно до любимия си.

И не пропусна шанса да разгледа далечната страна.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 307 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook