Клюки от България 

Шок! Хванаха Азис да прави секс с гей актьор

Азис се върна към скандалния си образ, след като последните му две песни не получиха особен медиен отзвук. Сега Краля на фолка е доста по-смел в новия си проект, който шокира дори най-тесногръдите му последователи.

В клипа Азис се награби с гей актьор от порно филми. Освен това представи песента с английски текст и бързо бе обявен за втория Фики, след злополучния му опит да запише англоезична песен, станала популярна с името „Издислав“.

Мачото, с който Азис се целува страстно уста в уста в новото си видео се казва Алекс Марте – италианец със 120 пълнометражни ленти в гей порното. Именно с него сюжетът поставя Азис в афера, докато Светлана Гущерова играе негова съпруга. Двамата мъжаги са в ролите на полицаи, които се срещат тайно. Не липсват и пикантни моменти като целувки и дори сцени в леглото. „Той е такъв пич и такъм сладур, че с него мога да направя всичко така ме предразположи“, намигна Костинбродският славей.

Снимките са се състояли в България в началото на декември под ръководството на Люси Иларионов, а пейзажите са специална препратка към оскаровия филм „Планината Броукбек“, чиито сюжет също размишлява върху еднополовата любов. За новото видео Азис сменя и имиджа и се връща към емблематичната за него руса коса.

С Who Cares Азис се отдалечава напълно от чалга стила като, освен че две джаз певици са му писали текста, музиката е дело на Искрата, който е известен с рап изявите си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 105 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook