Клюки от България 

Няма спирка! Славена Вътова опитва да се набута и в „Гласът на България“ (И за капацитет по музика ли се има?!)

Славена Вътова явно иска да огрее навсякъде – и там, където може да изглежда на ниво, и там, където въобще не ѝ е мястото.

След като се намърда във всички възможни шоупрограми в родния ефир, бившата мис е започнала да се увърта около единственото предаване, където все още не е успяла да пробие. Това е „Гласът на България”.

Преди дни Владимир Ампов-Графа показа снимка със Славена Вътова и певицата Михаела Филева, от задния план на която личи, че е правена в телевизионно студио. Певецът озаглави кадъра „Опасен чар”, а феновете му се втурнаха да предполагат какво може да се крие зад странната конфигурация от двама съдии в „Гласът на България” и една дългокрака красавица, която участва във всякакви предавания. Най-ужасяващата версия бе, че Графа и Михаела Филева може да са решили да правят песен, в която да припява и Славена Вътова. Според тази версия „Опасен чар” може да е името на въпросната песен.

„Славена Вътова и певица ли мисли да става?”, недоумяват меломаните. Вечно усмихнатата шуменка до момента се е пробвала като телевизионна коментаторка в риалитита, асистентка на водещия, водеща, изпълнявала е малки роли в скечове, опитвайки се да се прави на актриса, зрителите още помнят и опитите ѝ да изглежда сериозно като част от журито в „България търси талант”. На старта на това предаване дори се опита да танцува балет, за да покаже, че има поне малко талант в това красиво същество. Но досега не се бе опитвала да пее.

Единствената ѝ изява в областта на музиката е скечът в първия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, в който Славена ужаси слуха на зрителите с изпълнение на „О, соле мио”. Това обаче бе лесно за прощаване, тъй като фалшивото пеене бе замислено от сценаристите.

Какво ще стане, ако миската се пробва с истинска песен, особено в компанията на Графа и гласовитата Михаела Филева? Едва ли има български тв зрител, който иска да разбере отговора на този въпрос, пише Уикенд.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 58 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook