Клюки от България 

Аня Пенчева стана баба за втори път! СНИМКИ

Актрисата Аня Пенчева стана баба за втори път. Синът ѝ, 4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов, и автомобилната състезателка Ива Русинова се похвалиха във Фейсбук с първата си рожба.

Най-малкият Караньотов се казва Борис Ангел и е роден на 5 февруари. По-любопитното е, че бебето се появява на бял свят с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и гордият днес баща – д-р Анатолий Дуковски.

„Борис Ангел Караньотов се роди на 5-ти февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дена, но това което преживях и изпитах за това кратко време е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще ви чувства така, както аз Вас… магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това девет месечно спокойно пътешествие“, написа в социалните мрежи синът на Аня Пенчева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 762 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook