Клюки от България 

Рени вдигна луд скандал в заведение

Фолкпевицата Рени не могла да повярва на очите си на това, което се случило наскоро, докато била в едно родно заведение. До такава степен се възмутила, че направила нещо, което приковало всеобщото внимание към нея.

В подкаста „Не съм такъв човек“ пред Красимир Красимиров изпълнителката призна потресаващи подробности от това, което е преживяла, а тя го описва неслучайно като „шок“.

„В едно заведение случайно попаднах на сръбска изпълнителка, покрай рожден ден на моя приятелка. И в момента, в който певицата излезе на сцената, всички сервитьори започнаха да веят едни сръбски знамена. Аз бях в потрес и в шок!

Викнах един сервитьор и го питам: Какво правите?! Какви са тия сръбски знамена?! Аз изобщо не мога да си представя в Сърбия някой да развее друго знаме, освен сръбското. Или в Гърция. Той ми отговаря: Ами да, ние така правим! Отсега нататък тази вечер само сръбски знамена ще се веят.

Викам: Я донеси едно българско знаме! И като започнах да вея, ама то доста голямо беше, ръцете ми окапаха. Само и само да покажа, че ние сме българи, ние трябва да веем български знамена! Бях много възмутена и даже ми се развали настроението“, казва Рени в подкаста, без да крие възмущението си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 349 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook