Клюки от България 

Семейни драми разбиха Бачорски! Крахът на фамилията е зловещ

Отидохме в Стокхолм. По спешност. Оказва се, че сестра си е хваща гадже. Мъж, който се оказва, че е с 5 присъди и е бил 3 пъти в затвора. Който им влиза в къщата, дава им документ, майка ми го подписва и всъщност тая къща, която е там, нашият господин се нагнездва в нея. Влиза, гони ги и ние с Атанас отиваме по спешност, за да видим какво се случва. Това сподели Даниел Бачорски в подкаста на Тото от „СкандаУ“ преди дни.

Бизнесменът прави своеобразна ретроспекция на живота си преди и след появата на риалити формата „Златната ябълка“, в който участва с всичките си роднини. Историята за сестра му и брат му обаче, шокираха мнозина!

„Тоя риалити формат е нещо неописуемо, нещо велико, нещо тежко. С брат ми Атанас навсякъде казвахме, че правим това с терапевтична цел. Смяха ни се, правиха ни луди, че го правим за пари.. Много ни удари в земята това нещо. Говоря за семейните отношения.

В семейство като нашето, в което има тооолкова екшън, в един момент всеки си живее своя живот, но другите го приемат различно. И когато седнеш, удариш по масата и кажеш всичките тези неща, които мислиш, става мармалад.

За да я има тази терапия и да е успешна, ние трябваше да ударим тинята, да влезем в лайната. Никой от нас не подозираше и не знаеше какво ще стане. Аз не знаех.. но на мен не ми пукаше, защото аз нямам какво да крия. Много от другите обаче, не издържаха. Прегоряха. Майка ми, сестра ми, жена ми отнесе много, брат ми не издържа. Питаш ме защо не са тук…

Дори в момента Атанас е в комуна… не издържа заради проблемите, които породи формата и екшъна помежду ни впоследствие. Ударихме дъното на взаимоотношенията си след това. Месеци ни отне след това, и ситуации, за да разберем, че ние наистина сме семейство, и това предаване си свърши работата“, призна Бачорски. И продължи така:

„И към днешна дата брат ми е в комуната. Сестра ми има страшни проблеми с това, че няма мъж, а е на 37, иска семейство. Нормално е това и аз я разбирам. Живот и здраве ще разкажем за тази ситуация във втори сезон – за Стокхолм и гаджето на сестра ми, който се оказва с 5 присъди и 3 пъти е лежал в затвора.

И дори сега майка ми и сестра ми в Швеция се опитват да се отърсят от тези 15 години битка, в които искаха да постигнат това, което постигнаха там. И в следващия момент дойде един арабин и без извинение – им е.а май…та. Атанас, след тази ситуация, седеше отстрани, гледаше и казваше: Аз се радвам, че нямам човек до себе си в живота и ми е много добре сам.“

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 489 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook