Клюки от България 

Плачков вози чужда булка в автомобил за 50 бона

Веселин Плачков шашна всички с факта, че кара ново возило. Мъжът на Мариана Попова шофира ново возило за 50 бона, въпреки че доскоро караше раздрънкан пикап, научи HotArena.

Луксозното Беемве е с 300 коня и по нищо не отстъпва на мутренските лимузини в София. Въпросът, който мнозина обаче си задават, е, как е успял Плачков да се сдобие с него, пише „Ретро”.

Актьорът не е известен с многобройни роли, но близки до семейството издават, че двамата отдавна искали да имат нова кола заради увеличеното си семейство. Така че явно са събрали парите и с хонорара от „ВИП Брадър” са се уредили с новия автомобил.

Междувременно, любопитни папараци забелязали, че Плачков не вози Мариана, а не позната жена в колата. Малко по-късно атрактивна брюнетка и дете също се качват в новото семейно возило.

Групата се среща след разговор на актьора с Христо Мутафчиев, а след това поела в неизвестна посока. По всяка вероятност по това време любимата на екранния Левски—Мариана Попова е била заета с грижите за бебето, което преди броени дни навърши шест месеца.

Тъй като певицата се върна на работа само месец след раждането, за да захранва семейната хазна, на помощ в Софи дошли майката и тъщата на Плачков, които да отменят родителите в част от задачите.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 319 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook