Клюки от България 

Ето го бебето на Антония Петрова-Батинкова в цялата му прелест (СНИМКИ)

Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло показаха за сефте бебето си. Малкият Благовест направи своя житейски дебют и заедно с родителите си бе благословен в столичен храм.

„Нашият принц навърши 40 дни! Обичаме те, сине! Нека Бог да те закриля по пътя ти светъл! Да растеш здрав, щастлив, успешен и късметлия! Ние ще сме винаги до теб! Мама и Тате“, написа Антония във фейсбук и под поста й заваляха десетки поздравителни коментари от реални и виртуални приятели.

Подобно на своите родители и малкият Благовест излъчваше спокойствие и щастие, и почти без да плаче, отбелязаха с удивление близки до двойката.

Припомняме, че преди малко повече от месец Антония роди първородния си син Благовест, а вече е с предишната перфектна фигура. Съвсем не й личи нито, че е раждала, нито, че със сигурност има безсънни нощи, като всяка майка.

Антония Петрова-Батинкова зашемети с фигура и с…

Откакто е в обятията на съпруга си Ивайло Батинков, миската буквално сияе от щастие. А поредното потвърждение за това са последните й снимки от църквата с малкия Благовест.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 997 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook