Горещо 

Кошмар! Светлана Гущерова роди, но бебето е в кувьоз

Светлана Гущерова роди дъщеря в сряда, но запази в тайна новината, защото първото й дете избърза да се появи на бял свят в осмия месец. Плеймейтката трябваше да стане майка за първи път през март, но се наложило да влезе в известна столична болница предсрочно.

Бебето е в кувьоз и заедно с майка си ще остане седмица в лечебното заведение по грижите на неонатолозите, съобщи Woman.bg. Гущерова вече обяви, че ще кръсти хлапето на баща му Християн, защото това е първо бебе и за него.

Припомняме, че той имаше един брак с певицата Мария, но двамата нямаха деца. Светлана, за която това е първи брак и Гущеров-син вдигнаха сватба през лятото на миналата година в столичен хотел. По време на бременността тя тръгна на училище за майки, където ходели да се обучават как да сменят пелени и как да повиват децата си синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Наскоро самата Гущерова разказа в свое интервю, че откакто е разбрала, че носи дете в себе си, започнала да чете книги за майчинството.

„Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм“, сподели тя.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 766 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook