Клюки от България 

Антония Петрова-Батинкова и мъжът й станаха жертва на посегателство

Антония Петрова-Батинкова шокира последователите си с това, което сподели с тях от личния си профил. Миската и мъжът й Ивайло са станали жертва на посегателство на два пъти, като и в двата случая извършителят е един и същи.

„Мили приятели, в събота, 17:10 ч., сем. Батинкови станахме обект на посегателство над личното ни имущество за втори път. Зад къщата, в която живеем, в затворен комплекс в София, наш съсед брутално надра автомобилът ни, като това беше заснето от охранителните камери в комплекса, явно без той да подозира!

Преди 2 месеца и другият ни автомобил бе надран. Ние сме сигнализирали органите на реда и застрохователите и очакваме индивидът да си получи заслуженото. За да е пълен срамът му, тъй като вече всички в комплекса знаят кой дере колите ни, нещо което се случвало много други пъти решихме да направим публично достояние красноречивия запис.

Нека този Мушморок, пардон Марин Петров стана национално известен, посрамен и сочен с пръст за постъпките си! Бъдете здрави и добри един към друг, въпреки дребните души!“, пише Антония в профила си, а коментарите отдолу са достатъчно красноречиви и осъдителни към грозната постъпка.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 43 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook