Клюки от България 

Нов скандал! Кичка скочи срещу Лили Иванова СНИМКА

Преди две седмици Лили Иванова дари 1000 лева на любимия си футболен отбор „Левски“. Този благороден жест бе споменат от ритнитопковците, които дори показаха квитанцията със сумата, която се е отпуснала от сърцето на примата.

Лили не за първи път показва своята привързаност към „Левски“, но пък това даде повод на нейната колежка Кичка Бодурова да й се подиграе публично.

Кичка Бодурова сподели статия, която описва благородния жест на Лили и в допълнение певицата е добавила: „Уау, наистина „уникално“, чак неудобно да ти стане“. Вероятно бургаската звезда има предвид малката сума, която е смешно да се коментира и да се4 вдига толкова шум.

Статусът на Бодурова не беше посрещнат особено добре и стотици хора я нападнаха, че не е дала е един лев, пък знае да обижда и да се подиграва. Това накара певицата да премахне написаното и да си спести главоболието да се разправя с върли почитатели на примата на естрадната музика. Наш репортер успя да направи скрийншот на публикацията, преди да бъде премахната.

Преценете сами какво е искала да каже и да покаже Кичка Бодурова с тези думи към своята колежка Лили Иванова.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 80 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook