Риалити 

Невиждано шоу подпали „Кухнята на ада“ ВИДЕО

Ще бъде горещ, ама много горещ епизод в Hell’s Kitchen България тази вечер. Градусите ще се вдигнат след предизвикателството на шеф Ангелов към сладкаря от Перник Станислав, който ще сервира разсъблечен на гостите в ресторанта. Всъщност, мачото е от Ямбол, но се мести в миньорския град и отваря малко цехче.

Бизнесът му потръгва, след като пуска реклама в социалната мрежа на сладкиш, докато го държи гол до кръста. Дамската част избухва в аплаузи.

Така ще е и тази вечер, личи от този КЛИП в Тик Ток. Дама се заглежда с влажен поглед към голия Станислав пред погледа на гаджето. Коментарите отдолу са убийствени. Мъже се заканват, че ще наритат сладкаря, ако им закача така жените.

Дамите обаче го защитават. Защо на не оплакнат и те очите, след като мъжете се радват на полуголи сервитьорки, хостеси и какви ли още не!

Доброто настроение ще е временно, защото Виктор Ангелов става все по-критичен към готвачите с напредването на играта. И тази вечер поне един от тях може да се раздели с мечтата за победа и наградата от 100 000 лева.

https://www.tiktok.com/@hells.kitchen.bulgaria/video/7215595330644020507?_r=1&_t=8b1ZKXgwx46

Виктор Ангелов е подготвил нова поредица от забавни кулинарни изпитания за участниците в Hell’s Kitchen България. Те ще вземат участие в забавно караоке, което ще тества певческия им талант. Култовите изпълнения на популярни хитове ще оставят шеф Ангелов без думи и ще вдигнат настроенито в Кухнята на Ада. Уменията на кулинарите след това ще бъдат тествани със своеобразна готварска щафета, която ще изисква добра работа в екип.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook