Риалити 

Божана прекърши ММА боеца Валентинов в „Сървайвър“

Експанзивната кулинарка Божана Кацарова успя да прекърши емоционално един от най-силните и първични участници в „Сървайвър“ – ММА боеца Георги Валентинов. В последните дни двамата бяха в лют конфликт, а спортистът неведнъж нарече талантливата готвачка „предателка“ и дори „Юда“. Божана обаче успя да намери обратния път към сърцето му и го накара да се размекне като маракуя под палещото слънце на Доминикана.

„Жоро, нещата, които се случиха между нас, искрено ме нараниха! И истински мислих за тях вечер преди да си легна!“, обяви тя, хлипайки. Кулинарката призна на всеослушание, че в риалитито е плакала единствено от обич и гняв към спортиста, когото смята за един от най-близките си хора в играта. Разчувстван от думите й, ММА боецът се пречупи, забрави враждата и се хвърли в прегръдките й.

Емоционалната сцена се разигра малко преди Божана да напусне племето си „Сини“, след като загуби дуела срещу най-добрата си приятелка в „Сървайвър“, актрисата Снежана. Занапред кулинарката ще живее на Острова на отшелника.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 51 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook