Клюки от България 

Не е за вярване какво направи жената на Годжи насред пандемията

Жената на Годжи предизвика изумление с това, което направи насред поредния пик на пандемията от коронавирус, обхванала страната ни. Броени дни преди края на годината нежната половинка на певеца отвори втори магазин.

Изпълнителят уж беше притеснил много близките си с новината, че е затънал в борчове и скоро е вероятно да обяви фалит преди няколко месеца, но ето, че ситуацията се е завъртяла за него в положителна посока, въпреки масовите фалити заради кризата в момента. Благодарение на чевръстата блондинка в живота му.

Позитивната новина идва най-вече от жена му Надя Дончева, която в началото на декември стана горд собственик на втори магазин – антиквариат в родния си град Враца, само шест месеца, след като откри първия, пише „Галерия“.

Според информациите антикварните предмети, които се продавата в магазините й, хич не са евтини и въпреки това явно се намират доста купувачи, щом търговията се разраства с такава скорост. В магазина освен антикварни предмети, се предлагат още и картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, като цената на бутилка уиски върви средно по 100 лева. Бутикът изкушава и с домашен шоколад, а също и с пречистено масло, което Надя продава отдавна.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 152 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook