Клюки от България 

Катето Евро ГОЛА върху домати, синът ѝ коментира корицата й за Playboy СНИМКА

Залезът на родния „Плейбой“ е започнал след корицата с голата Катерина Евро. До това заключение стигна собственият й син Александър Кадиев, пише pik.bg.

Както вече стана ясно хартиеното издание на Мъжката Библия спира да излиза, а миналата неделя се проведе и последният в историята конкурс за плеймейтки. От следващата година обаче списанието ще продължи в дигитален формат с наименованието PlayStar. Дигиталният свят, в който ни изстреля пандемията ще превърне новия формат в изцяло онлайн платформа за видео, фотография и интелектуални текстове, и ще продължи да сбъдва мечтите на родните Пепеляшки.

„Плейбой“ започна да залязва, след като майка ми се снима на корицата. Няма изобщо да ми липсва. Два пъти съм го разглеждал в живота си. Не ми е интересно – да гледаш някакви картини. Влез си Порнхъб точка ком и си гледай кефа“, коментира закриването на еротичното списание Кадиев в студиото на „Преди обед“.

Звездата от „Оркестър без име“ е позирала гола не само за „Плейбой“. Друга от емблематичните й корици е за сп. „Ева“ върху стотици зрели домати. Те е тайна, че актрисата ги обожава и ги отглежда в градината на къщата си в Кокаляне.

„Когато се снимах гола за „Плейбой“, пак беше някакъв период на безпаричие. Тогава питах сина ми, който беше в гимназията и Сашко ми каза, че ще се гордее с мен. Ако беше казал, че няма да му е приятно, нямаше да се снимам, колкото и да нямахме пари“, споделяла е Катето.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 396 times, 2 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook