Клюки от България 

Маги Вълчанова изригна: Не се чувствам унизена да събирам вашите свинщини! (Още подробности)

По всичко си личи, че Маги Вълчанова няма нов мъж до себе си. След 6-годишен брак тя се разведе с шефя ня застрахователно дружество „Армеец”- Румен Георгиев. Краят на брака им настъпи още миналата година, без излишни скандали.

Те имат двама сина, които останаха при майката. Според близки до моделката тя е получила доста скромна издръжка, на фона на финансовото състояние на богатия й съпруг.Според близките й над семейството й тегне проклятие.

Приятели до красавицата твърдят, че негативното в живота й тръгнало, след като откраднала мъжа на щерката на Нора Ананиева-Ана.Маги Вълчанова имаше 11-годишна връзка с американец, но после разведе Румен Георгиев.

Паметливи помнят, че Маги Вълчанова претърпя и пълен провал в „Черешката на тортата” като домакиня. Защото през годините на брака си манекенката и застрахователя поддържаха висок стандарт на живот.

Двамата имаха бавачка за децата, а бившата Мис България караше коли за стотици хиляди левове. Преди богаташкото семейство не стъпваше на родното Черноморие. Но сега боклуците по него буквално я втрещиха.

Ето за какво избухна миската на личната си страница:

„Днес изпитах истинско удоволствие да се пека в близост до тази купчина боклуци на един не толкова посещаван плаж на родното черноморие.

Тази купчина се появи до мен след като реших да почистя плажа от вашата простотия и безотговорност.

Всички обичате да ви е чисто, а хвърляте отпадъци навсякъде! Защо просто не прибирате и изхвърляте собствените си боклуци на определените за това места?!?!

Толкова ли е сложно и унизително да почистите след себе си?!?? Що се отнася до мен не се чувствам унизена никак от това да събирам вашите свинщини, защото моите боклуци ги изхвърлям само на определените за това места и няма нужда да ги събирам от земята. Правя го често.

Искам да Ви кажа, че това не навреди на тена и доброто ми настроение по никакъв начин.
Got it?!”, написа Маги Вълчанова.

Facebook коментари
(Visited 422 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook