Клюки от България 

Есмер забрани на Благо да припарва до сина им! (Виж супер крутите й мерки)

Есмер Омерова показа, че с нея шега не бива. Татарката е бясна, че Благо Георгиев непрекъснато й изневерявал и накрая се разведе с нея.

Затова твърдо решила да му отмъсти чрез сина им Елай. Хлапето живее с майка си в Москва, а футболиста не е виждал детето си от месеци.

Есмер дори забранила на Благо да го търси по телефона, а тази мярка буквално го съсипвала, издават запознати.Въпреки че националът й остави почти цялото си имущество, отмъстителната танцьорка решила да го съсипе докрай.

Тя го ошушкала на развода, но дори това не помогнало, а искала още да му мъсти.

Неотдавна Благо Георгиев отново пътувал до Москва и опитал да се свърже със сина си. Но Есмер Омерова го блокирала отвсякъде, дори в социалните мрежи.

Шампионката по аржентинско танго искала да му мъсти чрез сина им и това дълбоко наранявало ритнитопковеца.

А в тази крехка възраст момченцето почти не питало за татко си.

„Благо може да е коцкар, но обича и трите си деца. Есмер не постъпва правилно, като го разделя с Елай!”, коментират близки до бившия футболист.

Благо Георгиев има още две деца от дългогодишната си връзка с екс гимнастичката Христина Витанова. С нея той успя да запази приятелски отношения и там няма проблем да си вижда децата.

След като е в България, редовно се вижда с 8-годишната си дъщеря Йонна и 5-годишния си син Давид. Благо признава, че нищо не може да откаже на хлапетата си. Щастлив е, че сина му тръгва по неговите стъпки и вече умело рита топката.

А рускинята избесняла, че след като се завърна в родината си, бившия й съпруг веднага заби тийн сензацията Гери-Никол. Според клюката той живеел на неин гръб и дори се настанил в просторното й жилище..

„Писна ми от нейната ревност и от нейните глупости! Добре, че се разделихме, направо ме задушаваше!”, оплакал се Благо Георгиев пред приятели.
Футболистът се заканил да си търси правата за свиждане със сина си по съдебен ред.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 306 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook