Клюки от България 

Бащата на Християн Гущеров аут от сватбата му със Светлана

Бащата на Християн Гущеров аут от сватбата му със Светлана Василева. Светлана и Гущеров вече официално са семейство. Двамата сключиха граждански брак на 1-ви юли, а датата е избрана от майката на бизнесмена, пише „Телеграф“. „Подписахме, вече съм омъжена жена. Гражданският брака беше на 1-ви юли. Датата я избра майката на Хриси“, обяснява Светлана.

„Някак символично е – нов месец и ново начало. Чувствам се много добре, различно е. Бяхме в тесен кръг – аз, Хриси, моето и неговото семейство. Добромир не беше тук“, допълва Гущерова. Свекърът не присъствал заради неотложни ангажименти, според Светлана. Злите езици обаче твърдят, че истинската причина той да не присъства е, че не одобрява избора на сина си за жена.

След две седмици плеймейтката ще отпразнува още веднъж факта, че вече г-жа Гущерова. За този случай тя е избрала да заложи на два тоалета. „Реших на подписването да съм с къса рокля, защото ще съм с дълга на самата сватба. Всъщност тогава ще сменя два тоалета. Обичам този по-кукленски стил, исках да съм като Барби за подписването, затова оставих косата си пусната, заложих и на различен от очаквания тоалет“, разяснява Светлана, която определено изненада всички в избора си на тоалет за подписването. Деколтето на късата бяла рокля стигаше почти до пъпа на плеймейтката.

И след като официалната част вече е минала, сега следва Светлана и Християн да се забавляват спокойно на 12-ти юли. Освен факта, че са семейство, бизнесменът и плеймейтката ще отпразнуват тогава и рождения ден на Гущеров. Светлана и Християн ще посрещнат гостите в популярен столичен хотел, където ще има коктейл за добри дошли, час по-късно ще започне и самата тържествената вечеря.
Бащата на Християн Гущеров аут от сватбата му със Светлана сн. Инстаграм

Бащата на Християн Гущеров аут от сватбата му със Светлана сн. Инстаграм

Младоженците вече раздадоха поканите за събитието и изпипват последните детайли за него. Как изглеждат поканите разкри Моника Валериева, която пусна снимка в социалната мрежа. На тържеството няма да има много гости – между 80 и 100 души. Ще присъстват само най-близките им хора и приятели.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 462 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook