Клюки от България 

Лили Иванова взе акъла на пловдивската публика: Естрадната прима се появи в….(Виж тук+СНИМКИ)

Лили Иванова взе акъла на пловдивската публика. Гранд дамата на родната естрада пя пред почитателите си от Пловдив в зала „Сила”. Певица номер едно у нас се появи не в обичайния си тоалет. Тя не бе в панталон, нито в любимият си черен цвят.

79-годишната кубратска дива се появи пред многохилядната си публика, барната в ултра къса пола.

И с това накара феновете си да зяпат от възхищение. Под прозрачният чорапогащник правеха впечатление стройните й крака, на които биха завидели много от младите момичета.

Звездата бе аплодирана бурно от публиката, която стана на крака, за да я посрещне.
Лили Иванова

Лили Иванова се бе барнала в супер къса рокля

Лили се качи на сцената с „Икар”, а финалната й песен бе „Присъда”. Гранд дамата на българската естрада изпя още много от познатите си хитове, с което накара публиката да скандира непрекъснато от възторг.

Над 2000 почитатели на певицата изпълниха комплекса. Залата ги приюти , за да ги спаси от поройния дъжд и поредното отлагане на концерта.

Първоначално той бе определен да се случи в Античния театър. Но заради промяна в прогнозата и постоянните дъждове той бе отложен и накрая се случи в зала „Сила”.

Въпреки че в социалната мрежа се появиха доста негативни коментари за смята на местото на концерта, феновете на Лили Иванова не я предадоха и този път.

До естрадната прима бяха едни от най-добрите музиканти като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев и други.

Уникална!

Лили Иванова не забрави да зарадва и този път публиката в Пловдив, като традиционно обиколи залата. Те пък й я обсипаха с много цветя и бурни аплодисменти. Певицата благодари и на спонсорите за турнето си.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 2 895 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook