Клюки от България 

Опиатите съсипаха Мариан Вълев! Неадекватният актьор се изпуснал в гащите без да усети и се появил така на снимки

Той е отишъл дрогиран и буквално насран на снимачната площадка. И ако първото не е изненада за никого, то второто здравата шашнало колегите на актьора, който в момента снима криминалния екшън „Ускорение”.

Хора от екипа, потърпевши от миризмата, която се разнасяла от Куката, потресени разказаха за случилото се пред „Таблоид”. По думите им колегата им бил видимо неадекватен.

„Мариан дойде надрусан на снимки, но по-лошото е, че лъхаше силно на изпражнения. Всички се спогледахме и осъзнахме, че е от него. Най-вероятно се е изпуснал в гащите, без да усети. Това е напълно възможно, като е предрусал”, разкриха очевидци на състоянието на хитовия актьор. Снимките били прекратени по настояване на асистент-режисьора и Вълев се прибрал в хотела си, за да реанимира.

49-годишният Мариан бе първият актьор, избран да участва в новия сериал на Димитър Митовски „Ускорение”, още в края на 2016 г. бе поканен за главна роля в продукцията, която и в момента се снима по родното Черноморие. Вълев, който всеки българин познава като мафиота Куката от сериала на БНТ „Под прикритие” дори промени напълно визията си заради сериала и в момента свети като лампион на „Икеа”. Уви, не е успял да се пребори с любовта си към наркотиците и главно кокаина.

Той от години има проблеми със стимулантите и алкохола, като ту се засилват, ту отслабват, но винаги е на периоди. Преди време звездата от сериала „Под прикритие” едва не загина от свръхдоза кокаин, след като в продължение на две денонощия се бе наливал с алкохол и шмъркал от скъпия наркотик. Той бил спасен по чудо от лекари.

По време на снимките на сериала на БНТ, актьорът почти всеки ден се черпел със снежния прашец, днес се подвизава в морския курорт Свети Влас, където се снима „Ускорение” и вече значително е разредил взимането на наркотици. Той прибягвал до тях само по един или два пъти в седмицата, и то главно на щури партита през уикенда.

Именно след едно такова отишъл директно на снимки – без да ляга, изтрезнява и без да са го пуснали опиатите, Кукаа директно се отправил към локацията на сериала. Явно по пътя се изпуснал в гащите, без да се усети, коментираха очевидци на резила.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 885 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook