Горещо 

Пускат танцьорката Габи с четири обвинения, след като потроши 10 коли и счупи нос

Скандалната пловдивска танцьорка Габриела Медарова ще бъде пусната на свобода, тъй като максималния срок за задържането й изтича до две седмици, научи Това съобщи адвокатът й Орлин Търновалийски,научи HotArena.

21-годишната дама ще бъде пусната с четири обвинения повдигнати от прокуратурата. Двете досъдебни производства срещу нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли в Кючук Париж и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непознатата нейна връстница Катя Андреева в тоалетните на нощен клуб в Пловдив.

Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение, заради удара в лицето на Катя, но отново бе оставена в ареста. Мотивите на магистратите са, че поведението на Медарова е опасна за обществото, тъй като тя е извършила двете престъпления в много кратък срок. Така 21-годишната танцьорка ще трябва да издържи още две седмици под ключ.

Обвиненията срещу нея са 4. Двете са, че е карала пияна и надрусана и на 15 април е блъснала с джипа на гаджето си 10 паркирани коли. Другото обвинение е за значителни материални щети, а последното, че е нанесла средна телесна повреда по хулигански подбуди, пише „Телеграф“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 107 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook