Клюки от България 

Лили Иванова с нов фурор, прави нещо невероятно преди празниците

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде и трите концерта в зала 1 на НДК, които ще се проведат на 8, 9 и 10 декември, съобщава „Монитор“. По план тя трябваше да се поклони пред меломаните в София в две поредни вечери, но поради голям интерес в графика й се появи и третата дата.

В деня на първата изява в столицата излиза и новият албум на голямата певица – „Севдана“. Той ще бъде във формата на грамофонна плоча с 10 неиздавани песни, сред които новите сингли „Севдана“, „Главна роля“, „Мигът и любовта“, „Бурната река“ и „Бялата птица“.

Отделно ще излезе двоен компактдиск със същото име, който ще съдържа 32 песни – 10-те от плочата и 22, лично селектирани от Лили за многобройната й армия от фенове. Новата продукция на Иванова ще бъде налична и във всички дигитални платформи за музика.

Припомняме, че тазгодишното национално турне на изпълнителката на „За тебе бях“ премина през градовете Велико Търново, Габрово, Гоце Делчев, Бургас, Ямбол, Шумен, Хасково, София (ресторант „Лебед“, Панчарево), Варна и Пловдив. В Града под тепетата Лили зарадва феновете си с първото изпълнение на песента „Севдана“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 15 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook