Клюки от България 

Голяма гавра с Галена, Преслава, Емилия и Джена на концерта на „Планета“

Липсата на едни от големите имена на концерта на телевизия „Планета“ в Пловдив не се отрази на посещаемостта. Хиляди хора дойдоха да видят своите любимци, но всеобщото мнение накрая беше, че концертът бил изключително скучен.

На сцената на зала „Колодрума“ водещият Иван Динев – Устата се подигра зверски с бойкотиращите концерта изпълнители. Той назова имената на Галена, Преслава, Емилия и Джена, включени му в сценария и даде ясно да се разбере, че отсъствието им не е одобрено от боса на димитровградската фирма инж. Митко Димитров.

„Галена, Преслава, Емилия и Джена са пели на концертите, когато са били млади“, опита се да се пошегува Устата. С това изречение той изпрати в „пенсия“ най-актуалните имена от попфолк жанра.

И четирите звезди си намериха оправдания да не се появят на общия концерт, но истината е, че просто нямали желание. От зад кулисите на спектакъла разбрахме, че имало и други желаещи да се отцепят, но нямали тази власт като на по-оборотните си колежки, за да се опълчат на шефа си.

Изпълнителите не били доволни, че се дава светлина на съвсем нови попълнения във фирмата, които все още нямат фенска маса. На сцената в залата в Пловдив дебютираха доста изпълнителите, сред които Ивета Костова, Малката, Лидия, Десита, Диона, Радко Петков, Данна и т.н. За сметка на това не видяхме имена като Ани Хоанг, Соня Немска, Тони Дачева, Малина и т.н.

Безспорно най-аплодирани на сцената се оказаха Денис Теофиков, Цветелина Янева, Емануела и Джулия.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook