Lifestyle 

Мими Иванова и Развигор Попов върнаха романтиката на Коледа

В духа на предстоящите светли празници Мими Иванова и Развигор Попов сътвориха своята музикална магия, която ще представят на 16 декември на големия концерт в зала 1 на НДК „Звездите на България“.

Месец преди Коледа вокалната група на легендарния тандем „Талантите“ засне клип в старите български традиции. Авторът е преплел гласовете на обичаните народни певци от квартет „Славей“, Райко Кирилов, Владислав Славов и Валентин Велчев със звънливите гласчета на децата и актуален саунд.

Снимките на клипа са протекли много забавно, а на масата през цялото време е имало много постни изкушения като зелник, погача, туршия, ошаф, домашна лютеница и др.

Това е и една от песните, които, както вече ви информирахме, ще прозвучи на 16 декември на големия концерт „Звездите на България“, който ще събере на една сцена 15 от най-обичаните наши изпълнители.

Сред големите имена са изпълнители като Орлин Горанов, Марги Хранова, Роси Кирилова, Кристина Димитрова, Данчо Караджов, Христо Кидиков, Панайот Панайотов, Стефка Берова, Елвира Георгиева, „Трамвай № 5“ и др., които ще изпълнят вечнозелените си песни.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook