Lifestyle 

Лили Иванова разби „Пайнер“! Билетите за концерта й с рекордни цени от…

Лили Иванова направо отвя звездните попълнения в редиците на музикалния гигант „Пайнер“. През декември редица родни изпълнители традиционно правят пищни концерти, но разликата в цените на билетите е просто изумителна.

Може би не е изненада, но най-скъпо удоволствие ще е концерта на Лили Иванова, както и „Забраненото шоу на Рачков“, като ако ценната хартийка при Димитър Рачков достигна 80 лева, то тази за музиката на примата достигна рекордните 180 лева – прецедент в родния шоубизнес.

До Лили Иванова се доближава единствено цигуларят Васко Василев, който пусна билети за концерта си през ноември в зала 1 на НДК на цени от 150 лева. В топ 3 на най-скъпите билети попада и рапърът Ицо Хазарта, който ще представи първия си солов албум срещу билети от 30 до 120 лева, пише „Телеграф“.

За сравнение подобни високи цени имат само концертите на световни музикални величия – каквито са например италианските легенди Ал Бано и Румина Пауър. Билетите за концерта им през декември са на цена от 120 лева. Двамата се събират за втори път заедно и ще изнесат концерт в „Арена Армеец“.
Такава е цената на билетите и за Дийп Пърпъл, които ще пеят в Арена Армеец на 7 декември, като най-ниската цена е 40 лв. Една от най-култовите руски групи пък, „Любэ“ ще пеят на същите цени и на същата дата, само че в НДК, съобщава още изданието.

Браян Адамс гостува в Пловдив на 14 ноември, като билетите за шоуто му вървят от 60 до 120 лева. За първи път у нас ще пее и френската Лили Иванова – Мирей Матийо. Тя ще направи рецитала си в зала 1 на НДК на цени от 60 до 120 лева, но има и ВИП места межди 120 и 200 лева.

Камен Донев ще изнесе юбилейното 500-тно представление „Народно творчество“ на 19 декември в „Арена Армеец“, а ценните хартийки за спектакъла варират на цени от 25 до 60 лева.

За да отбележи своя 50-годишен юбилей пък, Мариус Куркински прави сборен спектакъл „Мариус 50“, а цените на шоуто му в „Арена Армеец“ на 21 декември се продават между 20 и 50 лева.

На 13-и декември в зала 1 на НДК се събират диско звездите Шейла Боник от „Бони М“, Прешъс Уилсън от „Иръпшън“ и Сандра. Благовест и Светослав Аргирови също ще се включат в шоуто, а феновете трябва да си приготвят между 40 и 130 лева, ако искат да видят любимците си на сцената.

Мирослав Илич тази година ще направи големия си концерт у нас в Пловдив с цени на билетите от 30 до 870 лева, но има и ВИП пакети по 100 лева. За изненада за големия концерт на „Пайнер“ на 3 декември в Пловдив, талоните за вход са на цени едва от 5, 8 и 10 лева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook