Риалити 

Шаш! Екзорсизъм във „Фермата“!

Вече втори месец риалитито „Фермата“ е обсебено от зли сили, които тровят живота на стопанството. Решени да подчинят демоните, най-смелите участници в риалити шоуто се превърнаха в мрачни екзорсисти и влязоха в обора, където се спотайват рогатите.

Без да трепнат, домакинята Красимира и собственикът на агенция за недвижими имоти Митко Калайджиев се противопоставиха на козите, които се опъват, ритат и не дават мляко.

Докато Митко държеше за рогата най-проклетото животно и шептеше заклинания в ушите му, Красимира се опитваше да го издои. „Още буйства! Демонът е в нея, но сега ще го изкарам! Това е екзорсизъм!“, безстрашно заяви той. Постепенно гласът му се сниши и стана хиптонично мек.

„Усещаш ли как очите ти натежават и заспиваш? Когато се освободиш от твоите демони, ще станеш една добричка и сънлива козичка, която пуска много мляко. Няма да има и помен от твоя луд нрав!“, увери чифтокопитното Митко.

Като финал на екзорсисткия ритуал двамата сплетоха плитка от козина под брадичката на една от по-послушните кози. „Каква си ми, мамо, хубава, много си сладка!“, възкликна Красимира, умилена от гледката и целуна животното по главата.

Митко, от своя страна, заплаши най-буйната коза, че тя също ще бъде фризирана, за да стане втора модна икона на обора.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook