Клюки от България 

Любовникът на Луна замина за лечение в Австралия, а причината е смайваща!

От няколко месеца ретро звездата Луна е окрилена от любовта на значително по-младия от нея Горан. В самото начало двамата криеха връзката си, тъй като той е женен и има две малки дъщерички.

Напоследък обаче не се крият, а напротив – непрекъснато натъртват в медийното пространство тяхната безгранична любов, която минава вече всякакви граници. Чалга звездата и придворният й станаха за смях с безпардонното си поведение.

Луна показа еротични клипчета, на които с любовника си са под завивките. Но последното й откровение хвърли в шок всичките й последователи. Изпълнителката на „Бягате крачета“ за пореден път предизвика мощен скандал.

„Моето слънчице е на лечение в Австралия, за да може да се възстанови семенната течност“, написа Луна. Явно креватните им изпълнения са изтощили спортиста, който не може да смогне на сексуалния апетит на застаряващата певица.

В социалните мрежи упорито се шушука, че Луна най-накрая искала да стане майка. Уви, минала е вече възрастта и едва ли в този живот ще й се случи. Но не пречи да издържа децата на Горан, които и без друго не живеят особено добре и с удоволствие биха прилапали банковата сметка на певицата, която име мераци за политически стол.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 217 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook