Клюки от България 

Какво се случва с Георги Христов?

Легендарният певец Георги Христов отпразнува своя 55-ти рожден ден в компанията на най-близките си приятели, сред които са колегите му Нели Рангелова и Катя Близнакова, както и скандалният гримьор Мис Бони. Изпълнителят на „Черно и бяло“ успя да втрещи приближените си с уникален загар, което го издаде, че е бил на почивка в някоя екзотична дестинация.

„Щастието е миг, който не се купува! Благодаря! Знам какво е“, написа той в социалната мрежа като благодарност към своите приятели, с които отпразнува рождения си ден.

Съвсем естетсвено, празненството започнало с много смях и изобилие от алкохол. Христов си пийнал доста добре, но този път се въздържал от заядливи коментари, каквито са му присъщи след като гаврътне няколко чашки алкохол.

Гласовитият певец е отмарял на екзотичен остров с гадже, където се е сдобил с изключителен тен. Толкова е почернял, че дори плаши с променената си външност. Самият той признал, че за първи път почернява толкова много. А на почивка бил с младо гадже.

Нуждаел се от заслужен релакс преди големия авторски спектакъл „Моят път“, който подготвя през април в зала 1 на НДК. Заедно със Симфоничния оркестър и Варненската опера под диригентството на Ганчо Ганчев възнамерява да тръгне на турне из всички по-големи градове в България.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 798 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook