Клюки от света 

Ето къде Алекс Сърчаджиева теши мъката след смъртта на Ласкин

Александра Сърчаджиева полага всички възможни усилия, за да продължи напред след смъртта на Иван Ласкин. Актрисата бе забелязана в столичен мол от читател на БЛИЦ. Тя и дъщеричката й от покойния артист са напълнили огромен плик с играчки от магазин на партерния етаж в търговския център. Сърчаджиева по всякакъв начин се опитва да разведри детето си от скръбта.

„Алекс нямаше грим. Лицето й не бе никак ведро, но си личи, че се държи заради София. Момиченцето обаче пък се усмихваше заради новата си придобивка“, споделя очевидецът.

Двете напуснали магазина и се отправили в неизвестна посока явно към друг търговски обект. Въпреки червеното си яке Сърчаджиева не е свалила траура. Под него се подавали черни дрехи, които пък са в синхрон с меланхоличната емоция, изписана на лицето й.

Иван Ласкин почина на Богоявление – 6 януари, след като прекара доста време в болница, чакайки за чернодробна трансплантация. На поклонението пред тленните му останки дойдоха много известни личности и приятели на артистът, който бе известен с острия си ум, злия си език и големия си талант.

След смъртта му Алекс остава сама, заедно с детето си. Майка й – Пепа Николова, почина преди години, а баща й – Йосиф Сърчаджиев не желае да има общо с нея, освен фамилното им име. Както по-рано стана известно актрисата не е отменила нито едно от участията си в театъра. Публиката я аплодира шумно след всяко представление, за да й даде сила да продължи напред, колкото и да боли.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 5 098 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook