Клюки от България 

Ивана крие мрачна тайна: Правила аборт от Митьо Очите?(Пълни подробности)

Ивана крие аборт от Митьо Очите. Певицата на народа имала вземане-даване със страховития мафиот. Преди двадесетина години тя била прохождаща във фолка певица. Актуалният крими герой бе арестуван в началото на месеца в Истанбул.

Но през далечната 1998 година омаял гласовитата айтослийка. Това станало след свалка по кръчмите на Слънчака и Несебър, където тя пеела по онова време.

29-годишната Ваня Калудова била уж щастливо омъжена и с малко дете на ръце. Бъдещата фолк фурия останала омаяна от бандюгата и му се отдала напълно. След бурни нощи и много тестостерон омъжената певица се оказала бременна.

Плодът й обаче се оказал нежелан от женените прелюбодейци. Затова решението за аборт се оказал началото на края на любовната история на двамата.
Любовната афера на Ивана и Митьо Очите продължава две години. Връзката им коства и брака на певицата. Съпругът й Валентин подава молба за развод. Той не може да се примири, че жена ум го прави за резил.

Като не спира да мачка чаршафите с престъпния бос, наместника на ВИС-2 по Черноморието в края на 90-те години на XX век. И на всичкото отгоре прави аборт от него.
Влюбеният гангстер урежда мутресата си с куп привилегии.

Той урежда любовницата си с договор с чалга империята „Пайнер”. Така на 14 септември 1999 година Ивана и Митко Пайнера подписват договор и така се отваря пътя й към голямата чалга сцена.

Освен това Митьо Очите дава на изпълнителката на „Шампанско и сълзи” разработен бизнес с тирове. Те зареждат ресторантите и баровете със стока по цялото крайбрежие.
Благодарение на транспортната фирма Ивана прави солидни пачки.

Но бизнесът секва преди пет години, когато започват съдебни дела срещу любовника й Митьо Очите. Заради разприте със съда Димитър Желязков отхлабил хватката по морето и така Ивана загубила най-влиятелните си клиенти. И бизнесът й с тировете вече не бил толкова печеливш.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 337 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook